THALASSA HOLDINGS LTD. SHS USD0.01 (DI)
THALASSA HOLDINGS LTD. SHS USD0.01 (DI)
- GBX (-)
- 15-min zeitverzögert - London Stock Exchange
Eröffnung: -
Veränderung: -
Volumen: -
Tief: -
Hoch: -
Hoch - Tief: -
Typ: Aktien
Ticker: THAL
ISIN: VGG878801114

HydroPeptide breidt uit naar Sofitel Golfe d'Ajaccio Thalassa Sea & Spa Hotel

  • 303
HydroPeptide breidt uit naar Sofitel Golfe d'Ajaccio Thalassa Sea & Spa Hotel

PR Newswire

Nieuwe, op wellness gerichte behandelingen creëren een holistische, helende bestemming in Corsica, het Franse "Schoonheidseiland" ("Ile de Beauté")

CORSICA, Frankrijk, 19 maart 2018 /PRNewswire/ -- Twee leidinggevende bedrijven in de wereldwijde wellness-sector bundelen hun krachten vandaag: HydroPeptide, de luxe, door genetici ontwikkelde huidverzorgingslijn, heeft een nieuw samenwerkingsverband aangekondigd met Sofitel Golfe d'Ajaccio Thalassa Sea & Spa Hotel, het meest prestigieuze vijfsterren-spa aan de Franse Riviera. Met innovaties die geworteld zijn in het welzijn voor het hele lichaam, zal het samenwerkingsverband 's werelds meest genezende schoonheidservaringen bieden via een toegesneden menu van meeslepende, hoogwaardige HydroPeptide-behandelingen.

"We zijn baanbrekend op het gebied van huidverzorgingstechnologieën die het lichaam holistisch behandelen, en die uit meer bestaan dan een snelle oplossing voor oppervlakte symptomen," aldus Annette Rubin, CEO van HydroPeptide. "Wellness is een complexe, persoonlijke missie voor bezoekers van een spa. We hebben nu gepatenteerde technologieën die het gedrag van de huid op genetisch niveau beïnvloeden. De meeslepende ervaring van Thalassa Sea & Spa's brengt onze technologie op een intieme manier tot leven, waarbij ervoor gezorgd wordt dat het lichaam en de geest positief beïnvloed worden met elke dienstverlening."

Sterbehandelingen omvatten een anti-vermoeidheid Integral Resurfacing Treatment (integrale oppervlaktebehandeling), waarbij botanische stamcellen en peptiden worden gebruikt om de verjonging van de huid te stimuleren, en een nieuwe PolyPeptide Collagel Facial (gezichtsbehandeling met collagel en polypeptiden), dat gebruik maakt van de HydroGel-technologie van medische kwaliteit, om beschadigde huid te genezen en de hyperpigmentatie en gevoeligheid te reduceren.

"Onze bezoekers zoeken comfort, genezing en heroriëntatie," aldus Patrick Bertho, General Manager van Sofitel Thalassa Sea & Spa. "We hebben een wellness-programma ontworpen voor alle geledingen van de samenleving, waarbij vijf belangrijke punten voor wellness behandelen worden: vitaliteit en energie, stress en emoties, balans en voeding, slaap en herstel, schoonheid en jeugd. De HydroPeptide-regimes passen in dit proces."

Een afspraak kan gemaakt worden via Thalassa.com en de bijbehorende producten zijn tevens verkrijgbaar bij Thalassa Sea and Spa of via HydroPeptide.com.

Over HydroPeptide:
HydroPeptide heeft het afgelopen decennium gewerkt aan het perfectioneren van een klinisch schone huidverzorgingslijn voor antiveroudering dat ondersteuning biedt aan de cellulaire gezondheid door middel van epigenetica. Door een nieuwe benadering van huidgezondheid te omarmen, behandelt HydroPeptide de bron van de kwestie, en niet alleen de symptomen. HydroPeptide's mix van wetenschappers en schoonheidsprofessionals biedt een uniek perspectief om traditionele overtuigingen uit te dagen en zowel klinische resultaten als luxueuze ervaringen te leveren. HydroPeptide, met toegang tot de slimste personen op het gebied van huidwetenschappen en gepatenteerde technologieën, zal de toekomst van huidverzorging revolutionair blijven veranderen. Ga voor meer informatie naar www.hydropeptide.com.

Over Thalassa Sea and Spa:
www.thalassa.com

 

 

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/655460/HydroPeptide_Image.jpg
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/655458/Thalassa_Spa_Image_HydroPeptide.jpg 
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/655461/HydroPeptide__Logo.jpg 
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/655459/Thalassa_Spa__Logo.jpg

 

PR Newswire
PR Newswire