REPLY
REPLY
- EUR (-)
- 15-min zeitverzögert - Italien Aktien
Eröffnung: -
Veränderung: -
Volumen: -
Tief: -
Hoch: -
Hoch - Tief: -
Typ: Aktien
Ticker: REY
ISIN: IT0005282865

Data Reply behaalt AWS Machine Learning-competentiestatus

  • 133

Data Reply, gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van geavanceerde analyses en AI-aangedreven datadiensten, heeft vandaag aangekondigd dat het de competentiestatus Amazon Web Services (AWS) Machine Learning (ML)-competentiestatus heeft bereikt. Deze aanduiding erkent Data Reply voor het voorzien van datawetenschappers en ML-beoefenaars van tools voor het gebruiken van hun gegevens, het trainen van voorspellende modellen en het doen van voorspellingen op basis van nieuwe gegevens.

Het behalen van de AWS ML-competentie onderscheidt Data Reply als een AWS Partner Network (APN)-lid dat oplossingen heeft gebouwd die organisaties helpen bij het oplossen van hun data-uitdagingen en die machine learning- en data science-workflows mogelijk maken of op SaaS/API gebaseerde mogelijkheden bieden die eindtoepassingen verbeteren met machine-intelligentie. Het behalen van de AWS ML-competentie toont onze klanten dat Data Reply gevalideerde expertise heeft op het gebied van AI- en ML-ervaring op AWS.

Filippo Rizzante, CTO bij Reply, merkte op: "Deze onderscheiding versterkt ons partnerschap met AWS verder en bevestigt de technische vaardigheden en de expertise van onze specialisten in het ontwerp en de implementatie van Machine Learning-oplossingen".

Data Reply heeft diepgaande expertise in het ondersteunen van bedrijven bij de implementatie van geavanceerde analyses en AI-gestuurde datadiensten op AWS. Met sterke competenties in Big Data-engineering, datawetenschap en IPA, bouwt Data Reply aan Big Data-platforms en implementeert het bedrijf ML- en AI-modellen op een manier die herhaalbaar, efficiënt, schaalbaar, eenvoudig en toch ook veilig is.

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk, voor startups tot wereldwijde ondernemingen. Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Competency Program opgezet om klanten te helpen bij het identificeren van APN-partners op het gebied van consulting en technologie met diepgaande ervaring en expertise in de sector.

Als APN Premier Consulting Partner voorziet Data Reply in oplossingen die gebruik maken van Big Data, data-analyse en ML-paradigma's op AWS, om klanten flexibiliteit en schaalbaarheid te bieden. Deze oplossingen worden volledig ondersteund door AWS-services zoals Amazon SageMaker, Amazon Rekognition, Amazon Textract, Amazon Comprehend, AWS Lambda en Amazon EMR.

°°°

DATA REPLY

Data Reply is het bedrijf van de Reply Group gespecialiseerd in Big Data-analyse en kunstmatige intelligentie. Via multidisciplinaire teams van specialisten in Big Data-engineering, datawetenschap en intelligente procesautomatisering ondersteunt Data Reply bedrijven uit verschillende industrieën bij procesoptimalisatie door het ontwerpen en implementeren van oplossingen, kwantumalgoritmen en Machine Learning- en Artificial Intelligence-modellen. www.data.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201022006024/nl/

Business Wire
Business Wire
Als Tochterunternehmen von Berkshire Hathaway ist Business Wire weltweit führend bei der Verbreitung von Pressemitteilungen und Vorschriften der Unternehmen. Kommunikation und Marketing Profis verlassen sich voll auf Business Wire für ihre Mitteilungen, Fotos und Videos für die Weitergeleitung an Nachrichtenagenturen, Wirtschaftsinformatike, Websites, Online-Medien, Journalisten, Bloggers, Analysten und Investoren weltweit.