Mytheresa maakt prijzen bekend van beursintroductie

  • 76
Mytheresa maakt prijzen bekend van beursintroductie

PR Newswire

MÜNCHEN, 21 januari 2021 /PRNewswire/ -- MYT Netherlands Parent BV ("Mytheresa" of het "Bedrijf"), de moedermaatschappij van de Mytheresa Group GmbH, heeft vandaag de prijsstelling van zijn beursgang bekendgemaakt van 15.647.059 American Depositary Aandelen ("ADS'en") tegen een prijs van $ 26,00 per ADS. Het Bedrijf verkoopt 13.647.059 ADS'en en zijn enige aandeelhouder verkoopt 2.000.000 ADS'en in het aanbod. Elke ADS vertegenwoordigt één gewoon aandeel van het Bedrijf. Het Bedrijf en de verkopende aandeelhouder hebben de underwriters een optie van 30 dagen verleend om tot een totaal van 2.347.058 ADS's te kopen tegen de initiële openbare aanbiedingsprijs, verminderd met kortingen en commissies voor de underwriters.

Mytheresa Logo

De aandelen zullen naar verwachting op 21 januari 2021 worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool "MYTE" en het aanbod zal naar verwachting op 25 januari 2021 worden afgerond, onder voorbehoud van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Morgan Stanley & Co. LLC en JP Morgan Securities LLC treden op als leidende joint bookrunning managers en vertegenwoordigers van de underwriters voor het voorgestelde aanbod. Credit Suisse Securities (USA) LLC en UBS Securities LLC treden op als joint bookrunning managers voor het voorgestelde aanbod. Jefferies LLC en Cowen and Company, LLC treden op als bookrunning managers voor het voorgestelde aanbod.

Een registratieverklaring met betrekking tot de verkoop van deze effecten werd ingediend bij, en van kracht verklaard door, de Securities and Exchange Commission ("SEC") op 20 januari 2021. Het voorgestelde aanbod wordt alleen gedaan door middel van een prospectus. Exemplaren van het definitieve prospectus met betrekking tot het aanbod zijn, indien beschikbaar, verkrijgbaar bij: Morgan Stanley & Co. LLC, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014, t.a.v.: Prospectus Department of J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 Telefoon: 866-803-9204 E-mail: [email protected].

Dit persbericht vormt geen aanbod om deze aandelen te verkopen of het verzoek om een aanbod om deze aandelen te kopen, noch zal er enige verkoop van deze aandelen plaatsvinden in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de aandelenwetten van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Mytheresa

Mytheresa is wereldwijd een van de toonaangevende e-commerce retailers van luxe mode. Mytheresa werd opgericht in 2006 en biedt confectiekleding, schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Het sterk samengestelde aanbod richt zich op echte luxe met designermerken zoals Bottega Veneta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, LOEWE, Loro Piana, Moncler, Prada, Saint Laurent, Valentino en nog veel meer. De unieke digitale ervaring van Mytheresa is gebaseerd op een scherpe focus op potentiële klanten die van luxe en kwaliteit houden, exclusieve aanbiedingen van producten en inhoud, toonaangevende technologie en analytische platforms en hoogwaardige dienstverlening.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat "toekomstgerichte informatie", ook met betrekking tot de beursgang. Deze uitspraken worden gedaan door het gebruik van woorden of uitdrukkingen zoals "zullen" of "verwachten" en soortgelijke woorden en uitdrukkingen die betrekking hebben op de toekomst. Toekomstgerichte verklaringen omvatten bekende en onbekende risico's, onzekerheden en aannames, inclusief de risico's die worden uiteengezet onder 'Risicofactoren' in het voorlopige prospectus en elders in de documenten die het Bedrijf bij de SEC heeft ingediend, waardoor de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten uitgedrukt of geïmpliceerd door een toekomstgerichte verklaring. Hoewel het bedrijf gelooft dat de verwachtingen die worden weerspiegeld in zijn toekomstgerichte verklaringen redelijk zijn, kan het geen garantie bieden voor toekomstige resultaten. De Vennootschap is niet verplicht, en neemt geen enkele verplichting op zich, om enige toekomstgerichte verklaring in dit persbericht bij te werken of te herzien om de veranderingen sinds de datum van dit persbericht weer te geven, behalve zoals vereist door de wet.

Contactpersonen voor public relations

Contactpersonen voor zakelijke pers



Mytheresa.com GmbH

Edelman USA

Sandra Romano

Ted McHugh/Nicole Briguet

mobiel: +49 152 54725178

telefoon: +1 201 341-0211/+1 646 750-7235

telefoon: +49 89 127695-236

e-mail: [email protected]

e-mail: [email protected]

e-mail: [email protected]




Edelman Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland


Ruediger Assion


mobiel: +49 162 4909624


telefoon: +49 221 8282 8111


e-mail: [email protected]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1341152/Mytheresa_Logo.jpg

PR Newswire
PR Newswire