EVERBRIDGE INC.
EVERBRIDGE INC.
- USD (-)
- 15 min delayed data - NASDAQ Stocks
Open: -
Change: -
Volume: -
Low: -
High: -
High / Low range: -
Type: Stocks
Ticker: EVBG
ISIN:

Toonaangevende, op DACH gebaseerde wereldwijde Röchling Group kiest voor Critical Event Management (CEM) SaaS-platform van Everbridge voor werknemersveiligheid en veerkracht van bedrijven/IT

  • 174

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG), de wereldleider in het beheer van kritieke gebeurtenissen (CEM), heeft vandaag aangekondigd dat de Röchling Group, een wereldwijd vooraanstaand kunststofproducent, de CEM-oplossing van Everbridge gaat gebruiken om het personeel en de bedrijfsactiviteiten van Röchling te beschermen tegen allerlei soorten kritieke gebeurtenissen, waaronder de aanhoudende COVID-19-pandemie. Everbridge CEM biedt Röchling een uniform, gemeenschappelijk operationeel platform voor het beheren van organisatierisico's en het versnellen van de communicatie-, respons- en herstelinspanningen om de impact op werknemers of verstoringen van bedrijfs- en IT-activiteiten te verminderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210209006238/nl/

DACH-Based Global Röchling Group Selects Everbridge Critical Event Management (CEM) (Photo: Business Wire)

DACH-Based Global Röchling Group Selects Everbridge Critical Event Management (CEM) (Photo: Business Wire)

Het hoofdkantoor van Röchling is gevestigd in Mannheim, Duitsland, en het wereldwijde personeelsbestand van Röchling omvat 11.500 medewerkers in 90 vestigingen en 25 landen. De drie divisies Industrial, Automotive en Medical van Röchling genereerden in 2019 een gezamenlijke jaaromzet van 2.352 miljard euro. Het bijna 200 jaar oude bedrijf heeft het leven van mensen bijna een eeuw lang veranderd met zijn aangepaste kunststoffen, door het gewicht van auto's te verminderen, medicijnverpakkingen veiliger te maken en industriële toepassingen te verbeteren.

"De Röchling Group is toegewijd aan de veiligheid van ons wereldwijde personeelsbestand en voor het waarborgen van de bescherming van onze bedrijfsmiddelen en IT-activiteiten," aldus Klaus-Peter Fett, Chief Information and Digital Officer bij Röchling. "Everbridge CEM vertegenwoordigt een unieke oplossing in zijn vermogen om ons te helpen bij het digitaal transformeren van de bedrijfsgezondheids-, risico- en beveiligingsprogramma's van Röchling, door te voorzien in één uniform platform voor de beheersing van alle potentiële risico's. In de omgeving van vandaag de dag biedt Everbridge ons een proactieve benadering ten aanzien van risicobeheer, veiligheid van medewerkers en bedrijfscontinuïteit."

Ter ondersteuning van het doel van het bedrijf om de veiligheid en productiviteit van lokale, externe en reizende werknemers te waarborgen, en voor organisatorische veerkracht en bedrijfscontinuïteit te zorgen, wenste Röchling een oplossing waarmee het beveiligingsteam van de onderneming beter risicogebeurtenissen, verstoringen en IT-onderbrekingen zou kunnen visualiseren, anticiperen en beheren. Everbridge CEM stelt Röchling in staat om robuuste gegevensbronnen met betrekking tot organisatorische middelen (werknemers, reizigers, gebouwen) en risicogebeurtenissen (wereldwijde pandemie, terrorisme, natuurrampen, weer, gezondheidsrisico's) samen te voegen en weer te geven in een zeer visueel gemeenschappelijk bedrijfsbeeld. Op basis hiervan zal Röchling de wijze waarop het bedrijf bedreigingen beoordeelt, een gecoördineerde reactie stimuleert en kosten en gevolgen voor de veiligheid van mensenlevens vermijdt digitaal kunnen transformeren, terwijl het ondanks risico's kan blijven opereren en groeien.

"Nu kritieke gebeurtenissen zoals COVID-19 in toenemende mate aanwezig zijn, zijn we er trots op Röchling te ondersteunen bij hun terugkeer naar werk op het kantoor, naast het verbeteren van de gemiddelde tijd om te reageren op IT- en bedrijfsonderbrekingen," verklaarde Javier Colado, Senior Vice President, International bij Everbridge. "We zijn toegewijd aan het leveren van een veilig, betrouwbaar en innovatief Critical Event Management-platform waarmee leiders op het gebied van beveiliging en veerkracht van ondernemingen waarde en veiligheid kunnen leveren aan hun wereldwijde teams."

Meer dan 5.400 bedrijven, overheden en zorginstellingen vertrouwen momenteel op het CEM-platform van Everbridge om bedreigingen te beoordelen, het welzijn van hun personeel te bewaken, snel waarschuwingen te communiceren, bedrijfsmiddelen te beschermen en de analyse van hun operationele respons te versnellen.

"Als wereldwijd toonaangevende kunststoffabrikant vertegenwoordigt de Röchling Group een belangrijke mijlpaal in de voortdurende acceptatie van ons CEM-platform in de DACH-regio," aldus Andreas Junck, GM van Everbridge DACH Region. "Ik kijk ernaar uit om samen te werken met Röchling, een wereldspeler en branchekampioen met bijna 200 jaar geschiedenis en succes in Duitsland en de rest van de wereld."

Als wereldleider op het gebied van beheer van kritieke gebeurtenissen en openbare waarschuwingen, bereiken Everbridge en zijn platform meer dan 650 miljoen mensen over de hele wereld terwijl het bedrijf toonaangevende Fortune 500-ondernemingen bedient, evenals steden, staten en hele landen.

Over Röchling

De Röchling Group geeft vorm aan de industrie. Wereldwijd. Al bijna 200 jaar. We transformeren elke dag het leven van mensen met onze op maat gemaakte kunststoffen: ze verminderen het gewicht van auto's, maken medicijnverpakkingen veiliger en verbeteren industriële toepassingen. Ons personeelsbestand van ongeveer 11.500 mensen is gevestigd op de plaatsen waar onze klanten zijn - op 90 locaties in 25 landen. De drie divisies van de Group genereerden in 2019 een gezamenlijke jaaromzet van 2.352 miljard euro.

De divisie Industrial is dé expert voor optimale materialen voor elk gebruik. Wij ontwikkelen en leveren individuele producten van kunststof voor alle industriële gebieden. Daarom hebben wij het breedste assortiment thermoplasten en composietmaterialen. Wij voorzien onze klanten van halffabrikaten of bewerkte onderdelen.

De divisie Automotive bevordert mobiliteit. Onze productoplossingen op het gebied van aerodynamica, voortstuwing en structureel lichtgewicht helpen bij het oplossen van grote uitdagingen. We beschermen het milieu en verbeteren tegelijkertijd de rijervaring.

De divisie Medical is de betrouwbare partner van vooraanstaande internationale bedrijven als het gaat om de componenten, diensten en slimme kunststof producten die nodig zijn in de gezondheidszorg. Wij ontwikkelen oplossingen op het gebied van diagnostiek, vloeistofbeheer, farma, chirurgie en interventioneel.

Ga voor meer informatie naar www.roechling.com

Over Everbridge

Everbridge, Inc. (NASDAQ: EVBG) is een wereldwijd softwarebedrijf dat bedrijfssoftwaretoepassingen levert die de operationele reactie van organisaties op kritieke gebeurtenissen automatiseren en versnellen om mensen veilig te houden en bedrijven te laten draaien (Keep People Safe and Businesses Running™). Tijdens bedreigingen voor de openbare veiligheid, zoals situaties rond actieve schutters, terroristische aanslagen of zware weersomstandigheden, evenals kritieke bedrijfsgebeurtenissen zoals IT-storingen, cyberaanvallen of andere incidenten zoals productterugroepacties of onderbrekingen van de toeleveringsketen, vertrouwen meer dan 5.400 wereldwijde klanten op het Critical Event Management Platform van het bedrijf om snel en betrouwbaar informatie over bedreigingen te verzamelen en te beoordelen, risicolopers en hulpverleners die kunnen helpen te lokaliseren, de uitvoering van vooraf gedefinieerde communicatieprocessen te automatiseren door de veilige levering aan meer dan 100 verschillende communicatieapparaten, en de voortgang te volgen bij het uitvoeren van reactieplannen. Everbridge bedient 8 van de 10 grootste Amerikaanse steden, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde investeringsbanken, 47 van de 50 drukste Noord-Amerikaanse luchthavens, 9 van de 10 grootste wereldwijde adviesbureaus, 8 van de 10 grootste wereldwijde autofabrikanten, 9 van de 10 grootste in de VS gevestigde zorgverleners en 7 van de 10 grootste technologiebedrijven ter wereld. Everbridge is gevestigd in Boston met extra kantoren in 20 steden rond de wereld. Ga voor meer informatie naar www.everbridge.com

Opmerking betreffende uitspraken met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat 'uitspraken met betrekking tot de toekomst' in de zin van de 'veilige haven'-bepalingen van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, inclusief maar niet beperkt tot, uitspraken met betrekking tot de verwachte kansen en trends voor groei in onze kritische communicatie- en bedrijfsveiligheidstoepassingen en onze algehele activiteiten, onze marktkansen, onze verwachtingen met betrekking tot de verkoop van onze producten, ons doel om marktleiderschap te behouden en de markten waarin we concurreren om klanten uit te breiden, en de verwachte impact op financiële resultaten. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst worden gedaan op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen, schattingen, voorspellingen en projecties, evenals de overtuigingen en veronderstellingen van het management. Woorden als 'verwachten,' 'anticiperen,' 'moeten,' 'geloven,' 'doel,' 'projecteren,' 'doelstellingen,' 'schatten,' 'potentieel,' 'voorspellen,' 'kunnen,' 'zullen,' 'konden,' 'van plan zijn,' variaties van deze termen of het negatieve equivalent van deze termen en soortgelijke uitdrukkingen zijn bedoeld om deze uitspraken met betrekking tot de toekomst te identificeren. Uitspraken met betrekking tot de toekomst zijn onderhevig aan een aantal risico's en onzekerheden, waarvan vele factoren of omstandigheden omvatten die buiten onze controle liggen. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die vermeld of geïmpliceerd worden in uitspraken met betrekking tot de toekomst vanwege een aantal factoren, waaronder maar niet beperkt tot: het vermogen van onze producten en diensten om te presteren zoals bedoeld en om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten; ons vermogen om bedrijven en activa die we kunnen overnemen met succes te integreren; ons vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop aan bestaande klanten te behouden en te verhogen; ons vermogen om de verkoop van onze Mass Notification-toepassing te verhogen en/of ons vermogen om de verkoop van onze andere toepassingen te verhogen; ontwikkelingen in de markt voor gerichte en contextueel relevante kritische communicatie of de daarbij behorende regelgevingsomgeving; onze schattingen van marktkansen en prognoses van marktgroei kunnen onnauwkeurig blijken te zijn; we zijn historisch gezien niet consistent winstgevend geweest en zullen in de toekomst mogelijk geen winstgevendheid behalen of behouden; de lange en onvoorspelbare verkoopcycli voor nieuwe klanten; de aard van ons bedrijf stelt ons bloot aan inherente aansprakelijkheidsrisico's; ons vermogen om gekwalificeerd personeel aan te trekken, te integreren en te behouden; ons vermogen om succesvolle relaties te onderhouden met onze channelpartners en technologiepartners; ons vermogen om onze groei effectief te beheren; ons vermogen om te reageren op concurrentiedruk; mogelijke aansprakelijkheid met betrekking tot privacy en beveiliging van persoonlijk identificeerbare informatie; ons vermogen om onze intellectuele eigendomsrechten te beschermen, en de andere risico's beschreven in onze risicofactoren die worden besproken in de deponeringen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission ('SEC'), inclusief maar niet beperkt tot ons jaarverslag op Formulier 10-K voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019, ingediend bij de SEC op 28 februari 2020. De uitspraken met betrekking tot de toekomst in dit persbericht geven onze standpunten weer op de datum waarop ze worden gedaan. Wij zijn niet van plan om en verplichten ons niet tot het bijwerken of herzien van uitspraken met betrekking tot de toekomst, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins. Deze uitspraken met betrekking tot de toekomst dienen niet te worden gezien alsof het gaat om onze standpunten vanaf een datum na de datum van dit persbericht.

Alle namen van Everbridge-producten zijn gedeponeerde handelsmerken van Everbridge, Inc. in de VS en in andere landen. Alle overige genoemde product- en bedrijfsnamen zijn het eigendom van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210209006238/nl/

Business Wire
Business Wire
Business Wire, acquired by Berkshire Hathaway in 2006, is the global market leader in commercial news distribution. Thousands of member companies and organizations depend on Business Wire to transmit their full-text press releases, regulatory filings, photos and other multimedia content to journalists, financial professionals, investor services, regulatory authorities and consumers worldwide.