WESTERN UNION CO.
WESTERN UNION CO.
20.80 USD (+2.67%)
15 min delayed data - NYSE Stocks
Open: 20.34
Change: +0.54
Volume: 2,487,780
Low: 20.29
High: 20.82
High / Low range: 0.53
Type: Stocks
Ticker: WU
ISIN:

Dierbaren ondersteunen tijdens moeilijke tijden: Western Union lanceert "digitale locatie"

  • 16

De Western Union Company (NYSE: WU), leider in grensoverschrijdende geldbewegingen en betalingen in verschillende valuta, kondigde vandaag de lancering aan van Western Union's "Digitale locatie", een nieuw kanaal voor klanten van Western Union voor een gepersonaliseerde geldoverdracht-ervaring met het comfort en de veiligheid van hun thuis.

Praktische diensten zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van de klantervaring van Western Union bij retailagentschappen. Vanaf vandaag zal een pilot klanten in Oostenrijk, België, Italië, Portugal en Oman in staat stellen in meerdere talen verbinding te maken via een spraak- of videogesprek met een persoonlijke servicemedewerker voor geldoverdracht die hen zal helpen bij de transactie. Klanten zullen hun transactie die met een kaart wordt gefinancierd voor uitbetaling, elektronisch afronden in het wereldwijde netwerk van bankrekeningen, portemonnees of retailagentschappen van Western Union.

Naarmate meer landen COVID-19-lockdowns, opvang op locaties of beperkte bewegingsrichtlijnen implementeren en sommige agentschappen van Western Union tijdelijk door lokale autoriteiten worden gesloten, dringt Western Union er bij klanten op aan om onze wereldwijde online diensten te gebruiken voor het verzenden, monitoren en uitbetalen van hun geldoverdrachten. Voor klanten die in het verleden geen volledig digitale overdracht hebben gebruikt, aanvullende begeleiding nodig hebben tijdens het digitale overdrachtsproces of die gewoon liever zakendoen met een persoon, biedt Western Union's "Digitale locatie" nu een persoonlijke ervaring die toegankelijk is met het comfort en veiligheid van het eigen huis van de klant. Western Union is van plan deze dienst binnenkort uit te breiden naar andere landen.

"Western Union zet zich in om te putten uit onze geschiedenis van innovatie en ons flexibele platform voor grensoverschrijdende geldbewegingen en betalingen in verschillende valuta om onze klanten op elke mogelijke manier te bedienen in deze ongekende omgeving", aldus Hikmet Ersek, president en CEO van Western Union. “Vanwege beperkte diensten via detailhandelslocaties in sommige gebieden die worden getroffen door richtlijnen voor beperkte verplaatsingen, zien we een toenemende vraag naar onze online diensten. We zijn blij dat we onze klanten nu een andere manier kunnen aanbieden om met zorg en ondersteuning contact op te nemen met hun dierbaren."

Ersek vervolgde: "Het is belangrijker dan ooit om onze klanten in staat te stellen geld naar familie en dierbaren te sturen of importeurs en exporteurs te helpen bij het betalen van hun leveranciers. Geldstromen zijn een essentiële inkomstenbron voor veel van onze klanten, inclusief onze zakelijke klanten en partners. Te midden van de huidige onzekerheid doen we er alles aan om het geld te verplaatsen naar waar het het meest nodig is."

Western Union heeft 's werelds meest robuuste netwerk voor grensoverschrijdende geldbewegingen en betalingen in verschillende valuta opgebouwd. Vanuit meer dan 70 landen kunnen klanten geld over de hele wereld verzenden, prijzen en wisselkoersen controleren en hun overdrachten volgen op westernunion.com. In meer dan 40 landen kunnen ze gebruik maken van de Western Union mobiele app. Klanten hebben ook de mogelijkheid om wereldwijd het geld rechtstreeks naar miljarden bankrekeningen, portemonnees en de detailhandel verzenden. Houd er rekening mee dat als gevolg van beperkte bewegingsrichtlijnen of -vereisten, klanten momenteel beperkte toegang hebben tot retailagentschappen als gevolg van enkele tijdelijke sluitingen in gebieden zoals Italië, Spanje en andere delen van Europa, India, Argentinië en delen van de Verenigde Staten, en andere geografische gebieden.

Het agentennetwerk van het bedrijf blijft klaarstaan om klanten in de meeste delen van de wereld te bedienen, maar klanten wordt geadviseerd om link naar agentzoeker te controleren voor de status van de dichtstbijzijnde locaties.

Western Union Business Solutions blijft haar klanten in de financiële instellingen, het onderwijs, de juridische sector en de niet-gouvernementele organisatie van dienst en ondersteunt hen met grensoverschrijdende geldbewegingen en betalingen in verschillende valuta.

WU-G

Over Western Union

De Western Union Company (NYSE: WU) is een wereldmarktleider voor grensoverschrijdende geldbewegingen en betalingen in verschillende valuta. Ons omni-channelplatform verbindt de digitale en de fysieke wereld en stelt consumenten en bedrijven in staat om geld te verzenden en te ontvangen en snel, gemakkelijk en betrouwbaar betalingen te doen. Op 31 december 2019 bestond ons netwerk uit 550.000 retailagentschappen in meer dan 200 landen en gebieden die diensten met merknaamlabel aanbieden met de mogelijkheid om geld te verzenden naar miljarden bankrekeningen. Daarnaast is westernunion.com, ons snelst groeiende kanaal in 2019, in meer dan 70 landen en toegevoegde gebieden beschikbaar voor het verzenden van geld over de hele wereld. Met ons wereldwijde bereik zorgt Western Union voor geldbewegingen voor een betere verbinding tussen familie, vrienden en bedrijven om financiële inclusie mogelijk te maken en economische groei te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op www.westernunion.com.

 Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Business Wire
Business Wire, acquired by Berkshire Hathaway in 2006, is the global market leader in commercial news distribution. Thousands of member companies and organizations depend on Business Wire to transmit their full-text press releases, regulatory filings, photos and other multimedia content to journalists, financial professionals, investor services, regulatory authorities and consumers worldwide.