NYRSTAR
NYRSTAR
- EUR (-)
- Diferidos de 15 min - Euronext Bruxelles
Apertura: -
Cambio neto: -
Volumen: -
Mínimo: -
Máximo: -
Distancia Mín/Máx: -
Tipo: Acciones
Ticker: NYR
ISIN: BE0974294267

Nyrstar bevestigt dat het in hoger beroep zal gaan tegen de beschikking van de Voorzitter van de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen waarin het een college van deskundigen heeft aangesteld

  • 165

Gereglementeerde informatie - Voorwetenschap

Nyrstar bevestigt dat het in hoger beroep zal gaan tegen de beschikking van de Voorzitter van de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen waarin het een college van deskundigen heeft aangesteld

27 november 2020 om 07u00 CET

Nyrstar NV (de “Vennootschap”) geeft vandaag aan dat het in beroep zal gaan tegen de beschikking van de Voorzitter van de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen die op 30 oktober 2020 werd geveld, waarin zij de vordering van bepaalde minderheidsaandeelhouders om een college van vennootschapsrechtelijke deskundigen aan te stellen overeenkomstig artikel 7:160 van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen (“WVV”), gegrond heeft verklaard.

De Vennootschap heeft de beschikking samen met haar juridische adviseurs onderzocht en heeft besloten dat het instellen van een hoger beroep bij het Hof van Beroep te Antwerpen gepast en vereist is in het licht van het vennootschapsbelang van de Vennootschap.

Over Nyrstar
De Vennootschap werd opgericht in België en heeft, na voltooiing van de herkapitalisatie/herstructurering een 2% participatie in de Nyrstar Groep. De Vennootschap is op Euronext Brussels genoteerd onder het symbool NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar: www.nyrstar.be.

Neem voor meer informatie contact op met:

Anthony Simms -       Head of External Affairs & Legal                M: +41 79 722 2152  [email protected]

Bijlage

ti?nf=MTAwMDQ0MjEzOSM0MDA4MjgyMDUjMjAwMTczOA==
7deaf78b-1b92-41c9-a747-6b591d44f2b6

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire es una de las redes de distribución de noticias por cable más grandes del mundo, que se especializa en la entrega de comunicados de prensa corporativos, divulgaciones financieras y contenido multimedia a los medios, inversionistas y lectores de todo el mundo.