FAGRON
FAGRON
- EUR (-)
- Diferidos de 15 min - Euronext Bruxelles
Apertura: -
Cambio neto: -
Volumen: -
Mínimo: -
Máximo: -
Distancia Mín/Máx: -
Tipo: Acciones
Ticker: FAGR
ISIN: BE0003874915

Openbaarmaking van ontvangen kennisgeving van The Capital Group Companies

  • 170

Gereglementeerde informatie
Nazareth (België)/Rotterdam (Nederland), 11 juni 2020

Openbaarmaking van ontvangen kennisgeving van The Capital Group Companies

Overeenkomstig de Belgische Wet van 2 mei 2007 op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in beursgenoteerde vennootschappen, heeft Fagron een kennisgeving ontvangen van The Capital Group Companies, Inc.

Kennisgeving van The Capital Group Companies, Inc. (“CGC”)

  • Op 10 juni 2020 heeft Fagron een kennisgeving ontvangen dat het aandeelhouderschap van CGC op 5 juni 2020 de kennisgevingsdrempel van 10% heeft overschreden door de verwerving van stemrechtverlenende effecten of stemrechten.
  • De kennisgeving vindt plaats door een ‘moederonderneming of een controlerende persoon’.
  • Op de datum van de kennisgeving bezit CGC in totaal 7.553.899 stemrechten.
5 juni 2020    
CGC 0 0,00%
Capital Research and Management Company 5.342.982 7,40%
Capital Bank & Trust Company 6.546 0,01%
Capital International, Inc. 2.204.371 3,05%
Totaal aantal stemrechten 7.553.899 10,47%
  • Op basis van de noemer van 72.178.904 (totaal aantal stemrechten), bezit CGC op de datum van de kennisgeving in totaal 10,47% van het totaal aantal stemrechten.
  • CGC is de moederonderneming van Capital Research and Management Company (“CRMC”) en Capital Bank & Trust Company (“CB&T”). CRMC is een in de VS gevestigde investment manager die als beheerder optreedt voor de American Funds family van beleggingsfondsen, andere gezamenlijke beleggingsvehikels, evenals voor individuele en institutionele klanten. CRMC en haar investment manager dochterondernemingen beheren aandelenportefeuilles voor verschillende investeringsmaatschappijen via drie divisies, Capital Research Global Investors, Capital International Investors en Capital World Investors. CRMC is de moederonderneming van Capital Group International, Inc. (“CGII”), welke op haar beurt de moederonderneming is van vier investment management ondernemingen (“CGII management ondernemingen”): Capital International, Inc., Capital International Limited, Capital International Sàrl en Capital International K.K. CGII management ondernemingen en CB&T bedienen als investment managers institutionele beleggers en vermogende klanten (high net worth). CB&T is een in de VS gevestigde investment manager die als beleggingsadviseur geregistreerd is en een federale bankvergunning heeft.
  • Noch CGC of een van haar dochterondernemingen bezitten aandelen van Fagron NV voor eigen rekening. De aandelen betreffende deze melding zijn in bezit van rekeningen vallende onder het mandaat van een of meer van de investment management ondernemingen die hierboven zijn beschreven.
  • De kennisgeving van CGC kan op investors.fagron.com worden geraadpleegd via deze link.    

Voor meer informatie
Constantijn van Rietschoten
Chief Communications Officer
Tel. +31 6 53 69 15 85
[email protected]

Open onderstaande link voor het persbericht:
Openbaarmaking van ontvangen kennisgeving van The Capital Group Companies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ti?nf=MTAwMDM1MjIxMCM0MDA2OTM1MTUjMjAwMTAyNw==

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire es una de las redes de distribución de noticias por cable más grandes del mundo, que se especializa en la entrega de comunicados de prensa corporativos, divulgaciones financieras y contenido multimedia a los medios, inversionistas y lectores de todo el mundo.