EASE2PAY NV
EASE2PAY NV
- EUR (-)
- Diferidos de 15 min - Euronext Amsterdam
Apertura: -
Cambio neto: -
Volumen: -
Mínimo: -
Máximo: -
Distancia Mín/Máx: -
Tipo: Acciones
Ticker: EAS2P
ISIN: NL0000345627

Ease2pay NV: tankapp voor private leaserijders

  • 193

Nu het duidelijk is dat de terugkeer naar het normale leven er voorlopig niet in zit, is corona-proof betalen relevanter dan ooit. De nieuwe anderhalvemetersamenleving betekent dat ALD Automotive haar private leaserijders met een tankapp faciliteert. De tankapp laat leaserijders veilig vanuit de auto betalen, ze hoeven geen pinterminal aan te raken.

Na een eerste succesvolle pilot vorig jaar, waarbij een groep zakelijke leaserijders van ALD Automotive het gebruik van tank app Ease2pay testten, gaat de samenwerking nu een nieuwe fase in met de doelgroep private leaserijders. Deze groep klanten tankt doorgaans bewuster dan de zakelijke rijder, omdat zij zelf de brandstofkosten betalen. De Ease2pay app geeft hen nog beter inzicht in de maandelijkse kosten en helpt hen naar goedkope tankstations in de buurt. Bij succes wordt de dienst standaard aangeboden en geïntegreerd in de eigen app van de leasemaatschappij.

“Door de huidige Covid-19-maatregelen, gaan we deze dienst versneld uitrollen’’, vertelt Lonneke van der Horst, marketing en strategy director bij ALD Automotive Nederland. “Met Ease2pay spelen we in op een extra behoefte aan contactloos betalen en testen we uit hoe we het betaalproces nog gemakkelijker en veiliger kunnen maken voor onze private leaserijders.”

Ongeveer 1.000 private leaserijders krijgen de mogelijkheid om de komende maanden kosteloos de Ease2pay app uit te proberen en tankbeurten eenvoudig via de mobiele telefoon te betalen als aanvulling op het standaard leasepakket. Uit de eerste gebruikerservaring blijkt dat het betalen via de app een innovatief en gebruiksvriendelijk proces is. 77% van de pilotgebruikers vond het digitale betaalproces rondom tanken plezieriger dan het conventionele betaalproces.

Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een innovatieve betaaldienstverlener die betalen veiliger en goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Zo is Ease2pay bijvoorbeeld de enige gratis parkeerapp, de gebruiker betaalt geen transactiekosten. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 23 april 2020

Verdere informatie:        EASE2PAY N.V., Jan Borghuis, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.ease2paynv.com

Bijlage

ti?nf=MTAwMDMzMjQzNiM0MDA2NTY1MjUjMjAwMzYzMw==

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire es una de las redes de distribución de noticias por cable más grandes del mundo, que se especializa en la entrega de comunicados de prensa corporativos, divulgaciones financieras y contenido multimedia a los medios, inversionistas y lectores de todo el mundo.