HEIJMANS KON
HEIJMANS KON
- EUR (-)
- Diferidos de 15 min - Euronext Amsterdam
Apertura: -
Cambio neto: -
Volumen: -
Mínimo: -
Máximo: -
Distancia Mín/Máx: -
Tipo: Acciones
Ticker: HEIJM
ISIN: NL0009269109

Heijmans verkoopt 98 appartementen Energiekwartier Den Haag

  • 158

Als onderdeel van de gebiedsontwikkeling van het Energiekwartier in Den Haag heeft Heijmans 98 appartementen verkocht aan woningbelegger Vesteda. De realisatie start naar verwachting in Q2 2021 en de oplevering is gepland voor Q1 2023.

Over Energiekwartier
Project De Regent II in Den Haag bestaat naast 98 appartementen en 7 parkeerplaatsen uit 15 eensgezinswoningen met bijbehorende parkeerplaatsen, waarvan de verkoop intussen is gestart. De gebiedsontwikkeling Energiekwartier is een samenwerking tussen woningcorporatie Staedion, de gemeente Den Haag en Heijmans. De turn-key aankoop van de appartementen is op 18 december ondertekend door alle partijen.

Over Heijmans
Iedereen wil schone lucht, wonen in een fijne buurt, werken op een goede werkplek en veilig reizen van A naar B. Door te verbeteren, verduurzamen en verslimmen maakt Heijmans die gezonde leefomgeving. Jan Heijmans begon in 1923 als stratenmaker. Inmiddels is Heijmans een beursgenoteerde onderneming die activiteiten combineert in vastgoed, bouw & techniek en infra. Daarbij werken we veilig en voegen we waarde toe aan de plekken waar we actief zijn. Zo bouwen we samen met onze opdrachtgevers aan de contouren van morgen: www.heijmans.nl

Over Vesteda
Vesteda is een Nederlandse woningbelegger die zich richt op het middenhuursegment. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Vesteda heeft bijna 8 miljard euro belegd in Nederlands residentieel vastgoed. De verhuurportefeuille omvat ruim 27.000 woningen, hoofdzakelijk in economische sterke gebieden en grootstedelijke regio’s.

Voor meer informatie / niet voor publicatie:


Pers
Jeroen van den Berk
Woordvoerder
+31 73 543 52 17
[email protected]

Analisten
Guido Peters
Investor Relations
+ 31 73 543 52 17
[email protected]

Bijlage

ti?nf=MTAwMDQ0Njk4NiM0MDA4NDEzNDUjMjAwMjQ2MQ==
d401ad53-c2e7-4576-b623-777d9292bd8d

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire es una de las redes de distribución de noticias por cable más grandes del mundo, que se especializa en la entrega de comunicados de prensa corporativos, divulgaciones financieras y contenido multimedia a los medios, inversionistas y lectores de todo el mundo.