FAGRON
FAGRON
- EUR (-)
- Temps différé 15min - Euronext Bruxelles
Ouverture: -
Variation: -
Volume: -
+ Bas: -
+ Haut: -
Ecart + Bas / + Haut: -
Type: Actions
Ticker: FAGR
ISIN: BE0003874915

Alychlo heeft een private verkoop van aandelen in Fagron succesvol afgerond

  • 83

DEZE AANKONDIGING IS NIET VOOR VERSPREIDING, RECHTSTREEKS OF ONRECHTSTREEKS, IN DE VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA (MET INBEGRIP VAN HAAR GRONDGEBIED EN BEZITTINGEN, ENIGE STAAT VAN DE VERENIGDE STATEN EN HET DISTRICT COLUMBIA), AUSTRALIË, CANADA, JAPAN, ZUID-AFRIKA OF ENIGE ANDERE JURISDICTIE WAAR DAT VERBODEN ZOU ZIJN DOOR TOEPASSELIJKE WETGEVING.

Gereglementeerde informatie
Nazareth (België)/Rotterdam (Nederland), 5 juni 2020

Alychlo heeft een private verkoop van aandelen in Fagron succesvol afgerond

Fagron NV (“Fagron”) werd geïnformeerd door Alychlo NV (“Alychlo”) over de private verkoop van 3.000.000 bestaande gewone aandelen van Fagron (de “Aandelen”). Dit vertegenwoordigt c. 4,2% van het huidige uitstaande kapitaal van Fagron. De Aandelen zijn vandaag verkocht aan een aantal institutionele investeerders. Na de private verkoop zal Alychlo iets meer dan 10% van het huidige uitstaande kapitaal van Fagron behouden.

Marc Coucke, Voorzitter van Alychlo: “Deze verkoop zorgt voor een verdere diversificatie van de activa van Alychlo en laat ons toe om tegelijk een sterk toegewijde aandeelhouder van Fagron te blijven.”

Joh. Berenberg, Gossler & Co. KG trad op als Bookrunner in verband met de private verkoop.

Voor meer informatie
Constantijn van Rietschoten
Chief Communications Officer
Tel. +31 6 53 69 15 85
constantijn.van.rietschoten@fagron.com

Open onderstaande link voor het persbericht:
Alychlo heeft een private verkoop van aandelen in Fagron succesvol afgerond

Primary Logo

GlobeNewsWire

GlobeNewswire, une société de Nasdaq, est l’un des plus grands réseaux de diffusion de nouvelles dans le monde et se spécialise dans la diffusion de communiqués de presse, de renseignements financiers et de contenu multimédia des entreprises auprès des médias, de la communauté financière, des investisseurs individuels et du grand public.