LLAMA GROUP
LLAMA GROUP
- EUR (-)
- Temps différé 15min - Euronext Paris
Ouverture: -
Variation: -
Volume: -
+ Bas: -
+ Haut: -
Ecart + Bas / + Haut: -
Type: Actions
Ticker: ALLAM
ISIN: BE0974334667

AudioValley kondigt kapitaalsverhoging van ongeveer €8 miljoen om internationale ontwikkeling te versnellen

  • 120

Koersgevoelige Informatie:

AudioValley, internationaal specialist in B2B-oplossingen voor digitale audio (ISIN: BE0974334667 / ticker symbol: ALAVY) lanceert bij gekwalificeerde beleggers een kapitaalverhoging door uitgifte van gewone nieuwe aandelen met afschaffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders.

De kapitaalverhoging zal op 12 april 2021 formeel beslist worden door de raad van bestuur van AudioValley, handelend in het kader van haar bevoegdheden inzake maatschappelijk kapitaal zoals hernieuwd en uitgebreid bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 15 februari 2021.

De in het kader van deze kapitaalverhoging opgehaalde fondsen zullen toelaten om:

  • de internationale ontwikkeling van AudioValley te begeleiden, dat onlangs verschillende partnerschappen met vooraanstaande spelers heeft afgesloten. Sinds begin dit jaar laat een overeenkomst met Bauer MediaAudio bijvoorbeeld toe om de inventaris van Targetspot te commercialiseren in Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen (persbericht van 11 maart 2021). In 2020 sloot Targetspot ook overeenkomsten met Sonos, Stingray, TuneIn en ook Radio France. Zodra al deze contracten 100 % operationeel zijn, kan hun impact een globaal budget van meer dan € 10 mln vertegenwoordigen op de omzet van de Groep op jaarbasis.
  • steun te verlenen aan de commerciële lancering van Jamendo Rights Management, de nieuwe activiteit voor collectief beheer van muziekrechten die Jamendo zal toelaten om zijn actieterrein betreffende beheer en monetisering van rechten uit te breiden voor de 45.000 artiesten op het platform. De vrijmaking van het collectieve beheer van auteursrechten in Europa biedt enorme groeimogelijkheden voor Jamendo, dat in februari 2019 de status van onafhankelijke beheerentiteit (IME) kreeg. Het gewicht van deze markt in Europa wordt geschat op ongeveer 10 miljard euro aan inkomsten per jaar. De eerste inkomsten uit de uitrol van Jamendo Rights Management worden in 2021 verwacht.

De transactie (de “Transactie”) zal uitsluitend uitgevoerd worden bij gekwalificeerde beleggers (in de zin van artikel 2(e) van Verordening (EU) 2017/1129 van het Europees Parlement en de Raad van 14 juni 2017 betreffende het prospectus dat gepubliceerd moet worden wanneer effecten aan het publiek worden aangeboden of tot de handel op een gereglementeerde markt worden toegelaten en tot intrekking van Richtlijn 2003/71/EG, zoals gewijzigd).

De Transactie zal uitgevoerd worden door versneld een orderboek op te stellen, waarna het aantal en de prijs van de nieuw uitgegeven aandelen bepaald zal worden. De versnelde opbouw van het orderboek begint onmiddellijk en zou afgesloten moeten zijn vóór de opening van de markten op 09 april 2021, onder voorbehoud van een vervroegde afsluiting of verlenging.

AudioValley zal het resultaat van de Transactie zo spoedig mogelijk na afsluiting van het orderboek via een persbericht bekendmaken.

De aandelen zullen courant genot hebben en toegelaten worden tot de verhandeling op de Euronext Growth-markt onder de code ISIN BE0974334667 – ALAVY.

TP ICAP EUROPE treedt op als Leider & Boekhouder van de Transactie. Allegra Finance, Listing Sponsor, is raadgever van de Vennootschap bij deze Transactie.

Gedetailleerde informatie over de Vennootschap, met name over haar activiteit, haar resultaten en de bijbehorende risicofactoren, is terug te vinden in het Jaarlijks financieel verslag over het boekjaar afgesloten op 31 december 2019, dat geraadpleegd kan worden, samen met de andere gereglementeerde informatie en alle persberichten van de Vennootschap, op haar website (www.audiovalley.com).

VOLGENDE AFSPRAKEN

Publicatie van het financieel jaarverslag
vrijdag 30 april 2021, na beurs

Halfjaarlijkse omzet 2021
dinsdag 27 juli 2021, na beurs

Over AudioValley

AudioValley, gevestigd in Brussel, in het hart van Europa, is sinds 2007 een pionier en marktleider in digitale audio. De onderneming is actief in de hele waardeketen van haar sector, beschikt over een wereldwijd netwerk en biedt haar klanten en partners oplossingen om hun activiteiten uit te bouwen via digitale audio, zowel lokaal als internationaal.

De groep omvat verschillende bekende merken: Targetspot voor het monetiseren van digitale audiocontent, Jamendo voor de commercialisering van werken en het beheer van muziekrechten, Shoutcast voor streamingtechnologieën en podcastbeheer en Winamp, de legendarische audiospeler.

De audiosector beleeft een nooit geziene digitale revolutie met ultrageconnecteerde consumenten die altijd en overal toegang willen tot de beste audiocontent. Om in te spelen op deze nieuwe consumptiegewoonten, ontwikkelt AudioValley technologieën om onmiddellijk de voordelen van digitale audio te benutten en diensten die de brug slaan tussen merken en consumenten, tussen uitgevers en hun publiek, tussen uitgevers en merken, en tussen artiesten en muziekliefhebbers. AudioValley heeft vestigingen in negen landen en stelt wereldwijd een honderdtal mensen tewerk. www.audiovalley.com

Waarschuwing

Financiële effecten kunnen alleen aangeboden of verkocht worden in de VS na registratiekrachtens de U.S. Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (“US Securities Act”) of in het kader van een vrijstelling van deze registratieverplichting. De effecten van de Vennootschap waarvan sprake in dit bericht zijn niet geregistreerd en zullen niet geregistreerd worden onder de U.S. Securities Act en de Vennootschap is niet van plan om over te gaan tot een openbaar aanbod van de financiële effecten waarvan sprake in dit bericht in de Verenigde Staten.

Dit bericht heeft uitsluitend een informatieve waarde. Dit bericht vormt geen en kan niet beschouwd worden als een aanbod aan het publiek, een aanbod tot inschrijving of een verzoek tot belangstelling aan het publiek met het oog op een transactie door een aanbod aan het publiek van financiële effecten.

De Transactie is niet onderworpen aan de verplichting om een prospectus te publiceren dat vooraf is goedgekeurd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten, de Belgische bevoegde autoriteit in de zin van artikel 2, o) van Verordening 2017/1129 (zoals gewijzigd), aangeduid overeenkomstig artikel 31 van dat reglement (de “FSMA”), overeenkomstig de afwijking bedoeld in artikel 1, paragraaf 4, a. van Verordening 2017/1129.

Daarentegen zal krachtens artikel 10, § 3, 1° van de wet van 11 juli 2018 op de aanbieding van beleggingsinstrumenten aan het publiek en de toelating van beleggingsinstrumenten tot de verhandeling op een gereglementeerde markt, en artikel 2 van het Koninklijk Besluit van 23 september 2018 betreffende de publicatie van een informatienota in geval van aanbieding aan het publiek of toelating tot de verhandeling op een MTF en houdende diverse financiële bepalingen, de toelating van nieuwe aandelen uitgegeven in het kader van de Transactie tot de verhandeling op de Euronext Growth-markt de verplichting inhouden om een bij de FSMA neergelegde informatienota te publiceren. Deze informatienota zal zowel beschikbaar zijn op de website van AudioValley als op de website van de FSMA. Deze informatienota zal geen prospectus vormen en zal niet gecontroleerd of goedgekeurd worden door de FSMA.

De verspreiding van dit bericht in bepaalde landen kan een inbreuk vormen op de geldende wettelijke bepalingen.

Dit bericht mag niet rechtstreeks of onrechtstreeks op het grondgebied van de Verenigde Staten, Canada, Australië of Japan gepubliceerd, verzonden of verspreid worden. Dit document vormt geen aanbod tot verkoop van de aandelen AUDIOVALLEY in de Verenigde Staten.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210408005804/nl/

Business Wire
Business Wire
Business Wire, filiale du groupe Berkshire Hathaway, est le leader mondial de la diffusion des communiqués de presse et informations réglementaires des sociétés. Les professionnels de la communication et du marketing s’appuient sur Business Wire pour diffuser intégralement et simultanément leurs communiqués, photos et vidéos, auprès des agences de presse, systèmes professionnels d'information, sites Internet, médias en ligne, journalistes, blogueurs, analystes et investisseurs, dans le monde entier.