REPLY
REPLY
- EUR (-)
- Temps différé 15min - Actions Italie
Ouverture: -
Variation: -
Volume: -
+ Bas: -
+ Haut: -
Ecart + Bas / + Haut: -
Type: Actions
Ticker: REY
ISIN: IT0005282865

REPLY: de Raad van Bestuur keurt het kwartaalverslag gedateerd 31 maart 2021 goed

  • 107

Vandaag heeft de Raad van Bestuur van Reply S.p.A. [MTA, STAR: REY] de resultaten op 31 maart 2021 goedgekeurd.

Sinds het begin van het jaar heeft de Groep een geconsolideerde omzet van € 352,4 miljoen geboekt, een stijging van 11,2% ten opzichte van de overeenkomstige gegevens voor 2020.

Alle indicatoren zijn positief voor de periode. In het eerste kwartaal van 2021 bedroeg de geconsolideerde EBITDA € 59,6 miljoen vergeleken met € 47,6 miljoen in 2020, gelijk aan 16,9% van de omzet.

EBIT van januari t/m maart bedroeg € 47,9 miljoen (€ 38,0 miljoen in 2020) en is gelijk aan 13,6% van de omzet.

De winst vóór belastingen van januari t/m maart 2021 bedroeg € 47,6 miljoen (€ 33,9 miljoen in 2020), gelijk aan 13,5% van de omzet.

De netto financiële positie van de Groep op 31 maart 2021 is ook positief met € 227,9 miljoen. De netto financiële positie op 31 december 2020 was positief met € 158,7 miljoen.

"Het eerste kwartaal van 2021 - aldus Mario Rizzante, de voorzitter van Reply - was zeer positief, zowel wat betreft omzet als margegroei. Deze resultaten waren mogelijk dankzij onze exclusieve focus op nieuwe technologische specialisatieniches en de veerkracht van ons netwerkmodel. Door de combinatie van deze twee factoren konden we de vertraging van de activiteiten in de meest getroffen sectoren, zoals transport, productie en toerisme, snel compenseren."

"Op het moment - vervolgt Mario Rizzante - heeft de evolutie van de pandemie nog steeds invloed op de economische prestaties. Hele sectoren staan nog steeds stil en de dynamiek van de markten zal voornamelijk afhangen van de voltooiing van vaccinatiecampagnes en de daaropvolgende nationale heropeningsplannen."

"De komende maanden - concludeert Mario Rizzante - zullen cruciaal zijn voor het herstel van de economie en Reply zal met zijn klanten samenwerken om hen te helpen de technologie te exploiteren, niet alleen om sneller uit de crisis te komen, maar ook om de nieuwe zakelijke kansen te grijpen die het gevolg zijn van een veel digitalere, verbondenere en geautomatiseerdere wereld dan de wereld waar we twaalf maanden geleden bekend mee waren."

De manager die verantwoordelijk is voor het opstellen van de financiële verslagen van het bedrijf, Giuseppe Veneziano, verklaart overeenkomstig paragraaf 2 van artikel 154-bis van de Consolidated Finance Act dat de boekhoudkundige informatie in dit persbericht overeenkomt met de administratie, boekhouding en boekingen van het bedrijf.

Reply
Reply [MTA, STAR: REY, ISIN: IT0005282865] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma's van AI, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten.www.reply.com

Dit persbericht is een vertaling, de Italiaanse versie zal prevaleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210514005482/nl/

Business Wire
Business Wire
Business Wire, filiale du groupe Berkshire Hathaway, est le leader mondial de la diffusion des communiqués de presse et informations réglementaires des sociétés. Les professionnels de la communication et du marketing s’appuient sur Business Wire pour diffuser intégralement et simultanément leurs communiqués, photos et vidéos, auprès des agences de presse, systèmes professionnels d'information, sites Internet, médias en ligne, journalistes, blogueurs, analystes et investisseurs, dans le monde entier.