GALAPAGOS
GALAPAGOS
- EUR (-)
- 15 min Ritardato - Euronext Amsterdam
Apertura: -
Variazione: -
Volumi: -
Minimo: -
Massimi: -
Distanza Mas/Min: -
Tipologia: Azioni
Ticker: GLPG
ISIN: BE0003818359

Galapagos geeft presentatie op 39ste jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare Conference

  • 170

Mechelen, België; 6 januari 2021, 15.30 CET – Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) neemt op 11-14 januari 2021 deel aan de 39ste jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare Conference.

Onno van de Stolpe, CEO, zal een presentatie geven op donderdag 14 januari om 15.10 CET (09:10 am EST). De presentatie zal live worden uitgezonden en is toegankelijk via deze link. Een herhaling van de webcast zal beschikbaar zijn op de website van Galapagos (www.glpg.com).

Over Galapagos

Galapagos NV ontdekt en ontwikkelt geneesmiddelen met nieuwe werkingsmechanismen. Verschillende geneesmiddelen leverden al veelbelovende resultaten op bij patiënten, en bevinden zich momenteel in een vergevorderd onderzoeksstadium in verschillende ziektes. Onze pijplijn bestaat uit onderzoeksprogramma's tot en met fase 3-studies over ontstekingsziekten, fibrose, en andere indicaties. De ambitie van Galapagos is om uit te groeien tot een toonaangevend internationaal biofarmaceutisch bedrijf, gericht op het ontdekken, de ontwikkeling en de commercialisering van innovatieve medicijnen. Meer informatie op www.glpg.com.

Contact


Investeerders:
Elizabeth Goodwin
VP Investor Relations
+1 781 460 1784

Sofie Van Gijsel
Senior Director Investor Relations
+32 485 19 14 15
[email protected]

Media:
Carmen Vroonen
Global Head Communications & Public Affairs
+32 473 824 874

Anna Gibbins
Senior Director Therapeutic Areas Communications
+44 7717 801900

[email protected]

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, zoals aangepast, die onderhevig zijn aan risico's, onzekerheden en andere factoren, die ertoe kunnen leiden dat werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten waarnaar in de toekomstgerichte verklaringen wordt verwezen, en daarom mag de lezer er niet overdreven op vertrouwen. Deze risico’s, onzekerheden en andere factoren omvatten, zonder beperking, het risico dat bestaande en toekomstige klinische studies met moleculen van Galapagos in hun geheel niet of niet binnen de verwachte timing voltooid zullen worden, de inherente onzekerheden die gepaard gaan met concurrentiële ontwikkelingen, klinische studies en activiteiten op het gebied van productontwikkeling en goedkeuringsvereisten van toezichthouders (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het feit dat data die voortkomen uit huidige en toekomstige klinische onderzoeksprogramma's de registratie of verdere ontwikkeling van moleculen van Galapagos niet zouden ondersteunen omwille van veiligheid, werkzaamheid of andere redenen), Galapagos' afhankelijkheid van samenwerkingen met derden, en dat Galapagos’ verwachtingen betreffende het ontwikkelingsprogramma voor moleculen en Galapagos’ inschattingen betreffende het commercieel potentieel van moleculen van Galapagos onjuist kunnen zijn, en de risico’s en onzekerheden die geïdentificeerd zijn in ons jaarverslag op formulier 20-F voor het jaar dat eindigde op 31 december 2019 en de documenten die we daarna hebben ingediend bij de SEC. Alle verklaringen behalve verklaringen van historische feiten, zijn verklaringen die als toekomstgerichte verklaringen kunnen worden beschouwd. De toekomstgerichte verklaringen hierin vervat zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en overtuigingen van het management en gelden alleen op de datum van publicatie van dit bericht. Galapagos verbindt zich niet tot het bijwerken of openbaar maken van herzieningen van toekomstgerichte verklaringen om nieuwe informatie of latere gebeurtenissen, omstandigheden of veranderingen in verwachtingen weer te geven.

Bijlage

ti?nf=MTAwMDQ0OTMzNSM0MDA4NDgwMzUjMjAwMDI4NA==
191bb034-d0e5-44bb-8634-9e5477a86130

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire è una delle più grandi reti di distribuzione di newswire al mondo, specializzata nella distribuzione di comunicati stampa aziendali, informazioni finanziarie e contenuti multimediali a media, investitori e lettori di tutto il mondo.