EASE2PAY NV
EASE2PAY NV
- EUR (-)
- 15 min Ritardato - Euronext Amsterdam
Apertura: -
Variazione: -
Volumi: -
Minimo: -
Massimi: -
Distanza Mas/Min: -
Tipologia: Azioni
Ticker: EAS2P
ISIN: NL0000345627

Ease2pay NV start straatparkeren pilot in de Rabo App

  • 116

Fintech Ease2pay heeft in de afgelopen drie jaar met succes haar betaaloplossing voor parkeren en tanken in de Rabo Wallet app verzorgd. De Rabobank start dit najaar met de migratie van parkeren naar de Rabo App. De Rabo App is een aanmerkelijk groter platform met meer dan 4,5 miljoen downloads. Zo kun je het betalen voor parkeren direct zelf van je betaalrekening doen, een aparte app is dus niet meer nodig. Dit past in de trend dat mensen meer en meer betalen met de mobiele telefoon. Zo blijkt uit onderzoek van de Betaalvereniging Nederland dat nu meer dan de helft van alle betalingen in Nederland worden gestart of afgerond met de mobiele telefoon.

Einde persbericht.

-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over Ease2pay

Ease2pay is een innovatieve betaaldienstverlener die betalen goedkoper wil maken voor consumenten en winkeliers. Het transactieplatform maakt van iedere smartphone een pinterminal: de app laat consumenten in één handeling bestellen, betalen en sparen zonder gebruik te maken van kassa’s of pinterminals.

------------------------------------------

Rotterdam, Nederland, 11 oktober 2021

Verdere informatie:         EASE2PAY N.V., Jan Borghuis, Tel. 010 3074619
Corporate website:        www.ease2paynv.com

Bijlage

ti?nf=MTAwMDU1MTc4MSM0MDEwNjY4ODcjMjAwMzYzMw==
Ease2pay-NV.png

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire è una delle più grandi reti di distribuzione di newswire al mondo, specializzata nella distribuzione di comunicati stampa aziendali, informazioni finanziarie e contenuti multimediali a media, investitori e lettori di tutto il mondo.