COMCAST CORP. ADL-.01
COMCAST CORP. ADL-.01
- EUR (-)
- 15 min Ritardato - Azioni Germania
Apertura: -
Variazione: -
Volumi: -
Minimo: -
Massimi: -
Distanza Mas/Min: -
Tipologia: Azioni
Ticker: CTP2
ISIN:

Comcast kondigt komst van Peacock bij Sky aan

  • 23

Comcast heeft vandaag bekendgemaakt dat Peacock zonder extra kosten beschikbaar gemaakt zal worden door NBCUniversal en Sky voor bijna 20 miljoen Sky-klanten in Europa. Vanaf later dit jaar zal Peacock zijn internationale debuut maken op Sky-platforms, waaronder Sky Q, NOW en Sky Ticket, die momenteel klanten bedienen in het VK, Ierland, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210729006249/nl/

"Xfinity van Comcast is een integraal onderdeel van het succes van onze go-to-market-strategie met Peacock in de VS, en we zien een vergelijkbare kans om internationaal uit te breiden met Sky," aldus Jeff Shell, Chief Executive Officer, NBCUniversal. “We zijn verheugd Peacock naar miljoenen Sky-klanten te brengen en ongelooflijke waarde toe te voegen aan hun platforms met een premium catalogus van het beste entertainment van NBCUniversal dat bij hun abonnement is inbegrepen. Door gebruik te maken van de Xfinity-platforms van Comcast in de VS waren we in staat om Peacock te testen en er meer over te weten te komen, en de schaal, het gebruik en de naamsbekendheid van Peacock snel te vergroten. We kijken ernaar uit om hetzelfde te doen bij Sky in Europa.”

De overeenkomst met Sky markeert de eerste internationale expansie van Peacock sinds de lancering in de VS in de afgelopen zomer. Het afgelopen jaar hebben 54 miljoen klanten zich aangemeld voor Peacock in de VS.

Dana Strong, Group Chief Executive Officer van Sky, verklaarde: “Peacock zal een geweldige toevoeging zijn voor Sky-klanten met meer dan 7.000 uur aan content zonder extra kosten. Deze uitzonderlijke toegevoegde waarde is opnieuw een voorbeeld van de geweldige manieren waarop we innoveren om onze klanten meer voordelen te bieden via de synergieën tussen Sky, NBCUniversal en Comcast Cable.”

Door advertenties ondersteunde Peacock-programmering zal zonder extra kosten beschikbaar zijn voor alle Sky TV-klanten, gebundeld als onderdeel van het entertainmentlidmaatschap op NOW en Sky Ticket, en omvat een breed scala aan inhoud, waaronder The Office, Rutherford Falls, Saved by the Bell, Equalizer, Young Rock, Kardashians, Suits, Downton Abbey en meer. Na verloop van tijd zal Peacock zijn inhoudscatalogus blijven verbeteren op basis van de beste Peacock Originals en de iconische bibliotheek met series en films van NBCUniversal.

Over Comcast Corporation

Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) is een wereldwijd media- en technologiebedrijf dat mensen verbindt met momenten die ertoe doen. We zijn voornamelijk gericht op breedband, aggregatie en streaming met meer dan 57 miljoen klantrelaties in de Verenigde Staten en Europa. We leveren breedband, draadloos en video via onze merken Xfinity, Comcast Business en Sky; creëren, distribueren en streamen toonaangevend entertainment, sport en nieuws via Universal Filmed Entertainment Group, Universal Studio Group, Sky Studios, de NBC- en Telemundo-uitzendnetwerken, meerdere kabelnetwerken, Peacock, NBCUniversal News Group, NBC Sports, Sky News en Sky Sports; en bieden onvergetelijke ervaringen in Universal Parks en Resorts in de Verenigde Staten en Azië. Ga naar www.comcastcorporation.com voor meer informatie.

Over Peacock

Peacock is de streamingdienst van NBCUniversal. Peacock levert een reeks exclusieve originelen van wereldklasse, on-demand bibliotheken van populaire tv-programma's, plus veelgeprezen films uit de kluizen van Universal Pictures, Focus Features, DreamWorks Animation, Illumination en de grootste studio's van Hollywood. Bovendien maakt Peacock gebruik van het ongeëvenaarde vermogen van NBCUniversal om een breed scala aan boeiende actuele inhoud te leveren op het gebied van nieuws, sport, late-night, Spaanstalig en reality. NBCUniversal is een dochteronderneming van Comcast Corporation.

Over Sky

Sky is het toonaangevende media- en entertainmentbedrijf van Europa en is er trots op deel uit te maken van de Comcast-groep. In zes landen verbinden we onze 23,4 miljoen klanten met het beste entertainment, sport, nieuws en kunst, inclusief onze eigen bekroonde originele inhoud.

Onze technologie, waaronder de toonaangevende Sky Q, verbindt mensen met alles waar ze van houden - met entertainment van Sky TV, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en BBC iPlayer, en apps zoals Spotify, YouTube, BBC Sounds, Highbrow, Peloton, Fiit, en meer, gemakkelijk op één plek. Onze streamingdienst NOW biedt kijkers al het plezier van Sky met de flexibiliteit van een contractvrije service. Via onze nieuwe B2B-breedbandprovider, Sky Connect, bieden we supersnelle breedband met 4G-back-up van ondernemingsklasse aan kleine bedrijven in het VK.

Voortbouwend op het succes van Sky Originals zoals Chernobyl, Gangs of London en Brassic, verdubbelen we tot 2024 onze investering in originele content via Sky Studios. Sky News biedt gratis onpartijdige en betrouwbare journalistiek, Sky Arts is het enige speciale free-to-air kunstkanaal in het VK dat kunst voor iedereen toegankelijk maakt, en Sky Sports, onze toonaangevende sportuitzendingsservice, brengt klanten enkele van de grootste en beste wereldwijde sportevenementen, van de Premier League tot de Formule 1 en alles daartussenin. Onze nieuwe tv- en filmstudio, Sky Studios Elstree, die in 2022 wordt geopend, zal naar verwachting in de eerste vijf jaar meer dan 2.000 nieuwe banen creëren en een extra productie-investering van £ 3 miljard genereren in het VK.

We zijn van mening dat we een positieve kracht kunnen zijn in de gemeenschappen waarin we actief zijn. We streven ernaar om in 2030 Europa's eerste koolstofvrije entertainmentbedrijf te zijn en we zijn er trots op een hoofdpartner en mediapartner van COP26 te zijn. We zijn trots op onze benadering ten aanzien van diversiteit en inclusie: we zijn erkend door The Times en Stonewall voor onze inzet voor diversiteit en we hebben ambitieuze doelen gesteld voor 2025 om diversiteit en vertegenwoordiging te blijven vergroten. We zijn ook vastbesloten om gedurende drie jaar £ 30 miljoen in onze markten te investeren om onze benadering van diversiteit en inclusie te verbeteren en raciale onrechtvaardigheid aan te pakken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Business Wire
Business Wire, filiale del gruppo Berkshire Hathaway dal 2006, è il leader mondiale nella distribuzione di comunicati stampa e comunicazione normativa e aziendale. I professionisti della comunicazione e del marketing si affidano a Business Wire per la distribuzione integrale e simultanea dei loro comunicati, foto e video alle agenzie stampa, sistemi d’informazione professionale, siti internet, media, giornalisti, blogger, analisti e investitori di tutto il mondo.