AMAZON.COM INC.
AMAZON.COM INC.
- USD (-)
- 15 min Ritardato - Azioni NASDAQ
Apertura: -
Variazione: -
Volumi: -
Minimo: -
Massimi: -
Distanza Mas/Min: -
Tipologia: Azioni
Ticker: AMZN
ISIN:

Amazon Original Series Gewone helden in première op 8 mei. Moedige verhalen uit de frontlinies van COVID-19 worden uitgelicht

  • 239

Gewone helden is een documentaireserie van acht afleveringen die de bijdragen en persoonlijke opofferingen uitlichten van slechts enkele van de meest genereuze personen van vandaag die er alles aan doen om hun gemeenschappen te ondersteunen tijdens de COVID-19-crisis. De serie gaat op vrijdag 8 mei in première op Amazon Prime Video in de VS, het VK, Canada en Australië. Naast het in de schijnwerpers zetten van de helden die onvermoeibaar werken en het versterken van hun inspanningen in onder meer New York City, Los Angeles, New Orleans, Chicago en Seattle, zal de serie ondersteuning en assistentie bieden met donaties van goederen, diensten en meer zodat ze het vooruit kunnen blijven betalen en hun gemeenschappen kunnen helpen. Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van Gewone helden beschikbaar. De serie gaat op 12 mei 2020 in première in alle andere Amazon Prime Video-regio’s.

In de première-aflevering van Gewone helden, zet de geboren New Yorker en 15-voudig met een Grammy Award bekroonde zangeres, producer en auteur Alicia Keys; Trevor Henry, Burnell Cotlon en Athena Hayley in het zonnetje, omdat ze elk persoonlijke offers brengen voor hun families en gemeenschappen. Daarnaast zal het nieuwe nummer van Keys, 'Good Job', in de serie te horen zijn. Volgende afleveringen met extra talent en helden worden op een later tijdstip aangekondigd.

“Deze show is fantastisch!!! Zo puur en echt! Ik ben blij te weten dat deze serie niet alleen steun zal geven, maar ook een gezicht zal geven aan de ongelooflijke mensen zoals Trevor, Burnell en Hayley. Zij zijn degenen waarvoor we elke avond om 19.00 uur klappen in New York. Dit zijn de helden. En ik ben zeer vereerd om ze te eren!!” zei Keys.

“We zijn zo trots om mensen te eren die zoveel doen om het leven van mensen in hun gemeenschap te veranderen. Deze show is geïnspireerd door de personen die elke dag van het jaar zoveel geven aan anderen, maar nog meer tijdens deze moeilijke tijd. Ze zijn echte rolmodellen en we kunnen niet wachten om hun verhalen overal met Prime Video-klanten te delen,” zegt Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios.

Aflevering One (8 mei 2020): “Een nieuw soort held” met een speciaal optreden van Alicia Keys. Met:

TREVOR HENRY (NEW YORK CITY)
Trevor Henry, geboren en getogen in de Bronx, is een echtgenoot en vader van vier kinderen die werkt als Senior Inventory Specialist bij HSS (Hospital for Special Surgery). Hij brengt zijn dagen van 10 uur door met het ondersteunen van artsen en verpleegkundigen terwijl ze de ziekste COVID-19-patiënten op de afdeling verzorgen. Als Trevor niet in het ziekenhuis is, helpt hij zijn kinderen met hun huiswerk terwijl hij van dienst wisselt met zijn vrouw, die ook een essentiële werker is in een ander ziekenhuis in New York.

BURNELL COTLON (NEW ORLEANS)
De afgelopen 10 jaar was Burnell Cotlon een spil op de Lower 9th Ward in New Orleans. Nadat de orkaan Katrina alle levensvatbare bedrijven in de stad had weggevaagd, investeerde Burnell zijn spaargeld in het bouwen van een supermarkt - 'Burnell's 9th Ward Grocery'. Als de enige supermarkt binnen een straal van 8 km, blijft Burnell zijn klanten die zijn getroffen door enorme ontslagen dienen, waaronder het doneren van voedsel aan mensen in nood. Zijn levensmissie is om de Lower 9th Ward weer op gelijke voet met de rest van New Orleans te krijgen.

ATHENA HAYLEY (LOS ANGELES)
Nadat ze de dakloosheid had overwonnen, ging Athena Hayley, die haar achternaam gebruikt, op een missie om anderen te helpen die in een vergelijkbare situatie verkeerden. Ze geeft nooit op. Toen ze eenmaal van de straat was, verhuurde Hayley de woonkamer van haar appartement, zodat ze de eindjes aan elkaar kon knopen en wat geld opzij kon zetten om de 'Love My Neighbor Foundation' te starten. De afgelopen vijf jaar heeft Hayley gefungeerd als een gezinsfiguur voor de bewoners van de beruchte Skid Row, en via haar organisatie helpt ze om mensen in nood te voeden en te kleden.

Gewone helden zijn mensen uit alle lagen van de bevolking die het verschil maken in hun steden en gemeenschappen: Gezondheidszorg- en hulpverleners, werknemers van supermarkten, boeren, buschauffeurs, bezorgers, schoonmakers, politieagenten en anderen. Als jij of iemand die je kent een buitengewoon verschil maakt in hun gemeenschap, bezoek dan Regular-Heroes.com om aan te melden.

Gewone helden wordt geproduceerd door Amazon Studios in samenwerking met Philymack, TyTy & Jay Brown Productions en MGM's Big Fish Entertainment. Philip McIntyre, John Lloyd Taylor, Laurence “Jay” Brown, Tyran “Ty Ty” Smith, Dan Cesareo, Lucilla D'Agostino en Jordana Starr zijn uitvoerend producenten.

Over Prime Video

Prime Video biedt klanten een uitgebreide collectie digitale video's. Deze zijn allemaal beschikbaar om op vrijwel elk apparaat te bekijken.

  • Inbegrepen bij Prime Video: Bekijk honderden populaire films en tv-programma's, bekroonde Amazon Originals en andere primeurs, sporten en meer. Denk aan Emmy Award-winnaars Fleabag en The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy’s Jack Ryan, Mindy Kaling's Late Night, Donald Glover's Guava Island, Genomineerd voor een Academy Award The Big Sick, Troop Zero, The Boys, Homecoming, Thursday Night Football en gelicentieerde en zelf gepubliceerde inhoud. Prime Video is wereldwijd in meer dan 240 landen en regio’s beschikbaar (aanbiedingen en titels verschillen per locatie).
  • Prime Video-kanalen: Prime-leden kunnen kanalen zoals HBO, Cinemax, STARZ, SHOWTIME, CBS All Access, NBA League Pass en MLB.tv toevoegen, zonder extra apps te downloaden en zonder kabel. Betaal alleen voor wat je wilt en annuleer op elk gewenst moment. Bezoek voor een volledige lijst met kanalen amazon.com/channels.
  • Huren of kopen: Geniet van films met nieuwe releases om te huren of te kopen, hele seizoenen van huidige tv-programma's die te koop zijn, met speciale aanbiedingen alleen voor Prime-leden.
  • Directe toegang: Kijk thuis of onderweg met de keuze uit honderden compatibele apparaten. Stream vanaf internet of gebruik de Prime Video-app op je smartphone, tablet, set-top box, gameconsole of bepaalde smart tv’s. Bezoek voor een volledige lijst van alle compatibele apparaten amazon.com/howtostream.
  • Verbeterde ervaringen: Haal alles uit elke kijkbeurt met 4K Ultra HD- en High Dynamic Range (HDR)-compatibele content. Neem een kijkje achter de schermen van je favoriete films en tv-shows met exclusieve X-Ray toegang, ondersteund door IMDb. Bewaar het voor later met bepaalde mobiele downloads voor offline kijken.

Prime Video is slechts een van de vele voordelen van een Prime-lidmaatschap, samen met snelle gratis verzending van miljoenen artikelen op Amazon.com, onbeperkte foto-opslag, exclusieve aanbiedingen en kortingen en toegang tot reclamevrije muziek en Kindle-e-boeken. Om je aan te melden of een gratis proefversie van Amazon Prime te starten ga je naar: amazon.com/prime.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200508005525/nl/

Business Wire
Business Wire
Business Wire, filiale del gruppo Berkshire Hathaway dal 2006, è il leader mondiale nella distribuzione di comunicati stampa e comunicazione normativa e aziendale. I professionisti della comunicazione e del marketing si affidano a Business Wire per la distribuzione integrale e simultanea dei loro comunicati, foto e video alle agenzie stampa, sistemi d’informazione professionale, siti internet, media, giornalisti, blogger, analisti e investitori di tutto il mondo.