ORANGE
ORANGE
- EUR (-)
- 15 min Ritardato - Euronext Paris
Apertura: -
Variazione: -
Volumi: -
Minimo: -
Massimi: -
Distanza Mas/Min: -
Tipologia: Azioni
Ticker: ORA
ISIN: FR0000133308

Polygon trekt financieel adviseur aan met betrekking tot overnamebod Orange Belgium

  • 167
Polygon trekt financieel adviseur aan met betrekking tot overnamebod Orange Belgium

PR Newswire

LONDEN, 1 februari 2021 /PRNewswire/ -- Polygon Global Partners LLP is de vermogensbeheerder van het Polygon European Equity Opportunity Master Fund en bepaalde klantenrekeningen die gezamenlijk 5,29% van het totale aandelenkapitaal van Orange Belgium (Ticker: OBEL) houden.

Polygon heeft investeringsbank Ondra ingeschakeld als zijn financieel adviseur in verband met de aankondiging van Orange SA (zoals op 21 januari 2021 gepubliceerd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten) dat zij het voornemen heeft om een vrijwillig voorwaardelijk openbaar overnamebod te doen op alle aandelen van Orange Belgium die het nog niet bezit. Ondra voert een waardering uit van Orange Belgium.

Polygon blijft de strategie van Orange Belgium ondersteunen en blijft geloven dat de prijs van 22 euro per aandeel het bedrijf op een stand-alone basis aanzienlijk onderwaardeert.  Polygon wijst in het bijzonder op de recente tegeldemaking door Orange SA van haar Franse glasvezelnetwerken op het platteland en op de naar de mening van Polygon niet in rekening genomen waarde van de torens die Orange Belgium in eigendom heeft.

Polygon is van plan om te zijner tijd verder te communiceren over de situatie en blijft ter beschikking van de Raad van Bestuur van Orange Belgium en de directie van Orange SA.

Over Polygon:

Polygon is een globale private investeringsmaatschappij die in 2002 is opgericht en ongeveer $1,5 miljard beheert in verschillende activacategorieën en bedrijven. Zijn beleggingscapaciteit wordt ondersteund door een robuuste operationele en risico-infrastructuur. Polygon is een onderdeel van het platform voor alternatief vermogensbeheer, TFG Asset Management, van Tetragon Financial Group Limited.

Dit persbericht is uitsluitend uitgegeven ter informatie en vormt geen beleggingsadvies.  Aandeelhouders van Orange Belgium dienen zelf advies in te winnen met betrekking tot het overnamebod van Orange S.A.

Neem voor meer informatie contact op met:

Polygon:

Press Inquiries:





Investor Relations
[email protected]

Prosek Partners

[email protected]


de Verenigde Staten van Amerika

Andy Merrill and Ryan FitzGibbon
+1 212 279 3115 toest. 216 en 234

 

 

 

Verenigd Koningkrijk

Zara Thornton

+44 (0) 20 8323 0476

    

PR Newswire
PR Newswire

PR Newswire è un'agenzia stampa statunitense con sede a New York[1][2], specializzata nella stesura e diffusione di comunicati stampa.