Geheel nieuwe V4 wereldwijde update voegt langverwachte Archer-klasse toe

  • 44

Het MMORPG platformoverschrijdende wonder van Nexon V4 ondergaat de grootste inhoudsupdate wanneer volgende week op 18 november de geheel nieuwe Archer-klasse arriveert!

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201112005574/nl/

V4 (Graphic: Business Wire)

V4 (Graphic: Business Wire)

De Archer-klasse, gespecialiseerd in fysieke aanvallen op afstand, de eerste nieuwe klasse in V4 sinds de lancering, is een klasse die verwoestende slagen uitdeelt met pijl en boog. Met korte activeringstijden voor vaardigheden kan Archer snelle aanvallen uitvoeren, waardoor ze de snelste klasse van heel Syllunas is! Met haar boog en pijlkoker heeft de Archer zes vaardigheden die razendsnel achter elkaar kunnen worden geactiveerd, waardoor ze het slagveld kan verstoren met een verscheidenheid aan aanvallen die het tij van elk gevecht kunnen keren.

Om de komst van de Archer te vieren, kunnen spelers over de hele wereld deelnemen aan geweldige tijdelijke evenementen, waaronder:

  • Check-in-evenement: Vanaf 18 november kunnen spelers deelnemen aan een 14-daags check-in-evenement voor het verdienen van support-uitrusting voor de nieuwe Archer-klasse met Brellan-set, zeldzame Mount, Pet en Companion.
  • Mega Prime Time-evenement: Het Mega Prime Time-evenement, beschikbaar vanaf 18 november, stelt spelers in staat om hun personageontwikkeling te ondersteunen met beloningen die oplopen tot maximaal 500% EXP constante Prime Time.
  • Viering Archer-update-evenement: Dit evenement is beschikbaar vanaf 18 november en geeft spelers 300% EXP-drankje, Epic-metgezel Shuryl (Epic companion Shuryl) en Demon-steen wanneer gebruikers een bepaald level bereiken.

Naast de introductie van de Archer-klasse, hebben spelers toegang tot een nieuw gebied, Anguished Forest, en de gloednieuwe Phantom Abyss Dungeon, die zal worden toegevoegd aan de Beast's Void. Extra updates zijn onder meer nieuwe uitrustingsslots, Legendary Eldon Earrings (legendarische Eldon-oorbellen), Epic Ring-knutselrecept en wijzigingen in de items die spelers kunnen bewaren terwijl ze de open wereld van V4 doorkruisen.

Ga voor meer informatie over de geheel nieuwe V4 Archer-klasse-update naar https://www.nexon.com/v4/ of volg @ V4Global op Twitter voor de laatste updates.

Persmaterialen:

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Discord / YouTube

Over V4 https://www.nexon.com/v4

V4, aangedreven door Unreal Engine 4, is een platformoverschrijdende, gratis te spelen fantasy-MMORPG die spelers de mogelijkheid geeft om hun helden te personaliseren terwijl ze een adembenemende wereld beschermen tegen de krachten van de duisternis. Met fraai gedetailleerde veldslagen en aanvalsgerichte klassen kunnen spelers samenwerken met strijders van over de hele wereld om het kwaad te verslaan op hun mobiele apparaat of PC.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201112005574/nl/

Business Wire
Business Wire
Business Wire, filiale del gruppo Berkshire Hathaway dal 2006, è il leader mondiale nella distribuzione di comunicati stampa e comunicazione normativa e aziendale. I professionisti della comunicazione e del marketing si affidano a Business Wire per la distribuzione integrale e simultanea dei loro comunicati, foto e video alle agenzie stampa, sistemi d’informazione professionale, siti internet, media, giornalisti, blogger, analisti e investitori di tutto il mondo.