AB Power Advisors kondigt adviserende rol aan bij onlangs afgesloten stroomaankoopovereenkomsten voor zonne-energie

  • 46
AB Power Advisors kondigt adviserende rol aan bij onlangs afgesloten stroomaankoopovereenkomsten voor zonne-energie

PR Newswire

AUSTIN, Texas, 2 juni 2021 /PRNewswire/ -- AB Power Advisors, LLC (AB) heeft zijn adviserende rol aangekondigd in de recente afsluiting van stroomaankoopovereenkomsten (PPA's) voor twee zonne-energieparken in ERCOT die oorspronkelijk ontwikkeld werden door Belltown Power Texas.

AB adviseerde National Grid Renewables over het beginnen van afnamediensten voor een PPA verkocht aan een retailleverancier van energieoplossingen voor het 275 MW Noble Project in Denton County, Texas. Naar verwachting zal het Noble Project commercieel actief worden begin 2022. Het versterkt de huidige aanwezigheid in ERCOT van National Grid Renewables.

AB begon en adviseerde ook over een PPA die getekend werd bij een koper van nutsvoorzieningen van het Signal Ranch Solar-park van Adapture Renewables.

AB adviseert sinds 2018 klanten op basis van de uitgebreide ervaring van zijn oprichters en medewerkers in ERCOT en andere Amerikaanse stroommarkten. AB houdt zicht momenteel bezig met regelgevend en commercieel advies, alsook advies over kapitaalaanwending voor meer dan 5 GW's van thermische en hernieuwbare projecten.

Ryan Aldridge, Managing Partner van AB Power Advisors, zei: "Dankzij AB's aangetoonde succes in het commercialiseren van bijna 1 GW zonne-energieprojecten in ERCOT konden we onze capaciteiten uitbreiden om de hernieuwbare uitbouw in de VS te ondersteunen.  Onze klanten waarderen ons vermogen om hernieuwbare projecten vooraf te kwalificeren om hun doeleinden op het vlak van ESC en decarbonisatie te verwezenlijken. Internationale beleggers waarderen AB's vermogen om dienst te doen als een uitbreiding van hun team met ervaring op het terrein."

Over AB Power Advisors

AB (www.abpoweradvisors.com) is een premium adviesbureau dat zich specialiseert in het leveren van op maat gesneden oplossingen aan de Amerikaanse energiesector. Onze klanten doen een beroep op AP voor het aanbod van volgende diensten:

  • Advies over regelgeving/marktanalyse
  • Energie-inkoop/middelenoptimalisatie
  • Begin van hernieuwbare/thermische afname
  • Kapitaalaanwending/ondersteuning bij fusies en overnames

Contactinformatie:
Matthew Berend
Telefoon: +1 (512) 774-6105
E-mail: [email protected]

AB Power Advisors

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1520483/AB_Power_Advisors_Solar.jpg 
Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1520482/AB_Power_Advisors_Logo.jpg

PR Newswire
PR Newswire

PR Newswire es un distribuidor de comunicados de prensa con sede en la ciudad de Nueva York. El servicio se creó en 1954 para permitir que las empresas envíen comunicados de prensa electrónicamente a las organizaciones de noticias, al principio utilizando teleimpresores.