ALPHABET INC. CLASS A
ALPHABET INC. CLASS A
- USD (-)
- 15-min zeitverzögert - NASDAQ Aktien
Eröffnung: -
Veränderung: -
Volumen: -
Tief: -
Hoch: -
Hoch - Tief: -
Typ: Aktien
Ticker: GOOGL
ISIN:

IDB Lab en Google kondigen de finalisten aan van de WeXchange Women STEMpreneurs Competition 2023

  • 148
IDB Lab en Google kondigen de finalisten aan van de WeXchange Women STEMpreneurs Competition 2023

PR Newswire

WASHINGTON, 26 mei 2023 /PRNewswire/ -- WeXchange, het platform van het innovatielaboratorium van de Inter-American Development Bank Group, IDB Lab, dat STEM-ondernemers (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) uit Latijns-Amerika en het Caribisch gebied verbindt met mentoren en investeerders, en Google heeft de vijftien door vrouwen geleide bedrijven bekendgemaakt die zijn geselecteerd in de oproep voor de WeXchange Women STEMpreneurs Competition 2023.

The finalists will present their solutions at WeXchange 2023, which will take place on June 13 and 14 in Bogotá, Colombia, as part of IDB Lab Forum, the IDB Group's flagship innovation and technology event.

De finalisten zullen hun oplossingen presenteren op WeXchange 2023, dat plaatsvindt op 13 en 14 juni in Bogotá, Colombia, als onderdeel van het IDB Lab Forum, het belangrijkste innovatie- en technologie-evenement van de IDB Group.

De wedstrijd ontving meer dan 340 aanmeldingen uit 25 landen met oplossingen in onder andere edtech, healthtech, fintech, software as a service (SaaS), biotech, climatetech, agtech en e-commerce. AVP Ventures, een durfkapitaalfonds, leidde het selectieproces met 65 investeerders uit 40 fondsen in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.

De geselecteerde bedrijven zijn: B2Gov (Argentinië), Dinie (Brazilië), Enteria (Uruguay), Flevo (Argentinië), GenderLab (Peru), IncluirTech (Colombia), Kaudal (Peru), MetaBix Biotech (Uruguay), Munay (Bolivia), Nippy (Argentinië), SmartTerm (Trinidad en Tobago), Suncast (Chili), Sylvarum (Argentinië), Taxo (Ecuador) en Vopero (Mexico).

Deze geselecteerde bedrijven nemen deel aan de Startup Academy, het micro-acceleratieprogramma van Google voor Startups, en brengen hen in contact met experts op het gebied van technologie, digitale marketing, leiderschap en kapitaalverwerving. Daarnaast zullen de geselecteerde ondernemers hun bedrijf presenteren aan durfkapitaalinvesteerders en belangrijke spelers in het innovatie-ecosysteem in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.

Het WeXchange-platform probeert het voor ondernemers gemakkelijker te maken om in contact te komen met andere ondernemers en investeerders en deel te nemen aan training en mentorschap. Dit jaar vinden de WeXchange-evenementen plaats als onderdeel van het IDB Lab Forum en de deelnemende ondernemers kunnen deelnemen aan zowel de reguliere sessies van het evenement als aan exclusieve activiteiten voor STEM-ondernemers, waaronder lezingen, workshops en sessies met experts per branche en voor het bedrijfsleven.

De activiteiten van WeXchange worden mogelijk gemaakt door de steun van het Women Entrepreneurs Financing Initiative (WeFi).

Meer informatie over het evenement en inschrijving is hier te vinden: IDB Lab Forum

Perscontact: Gador Manzano [email protected]

IDB Lab

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2085916/IDB_Lab_WeXchange_finalists.jpg 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/2079064/IDB_Lab_Logo.jpg

Cision View original content:https://www.prnewswire.com/news-releases/idb-lab-en-google-kondigen-de-finalisten-aan-van-de-wexchange-women-stempreneurs-competition-2023-301835935.html

PR Newswire
PR Newswire