STRATEGIC INVESTMENTS A/S [CBOE]
STRATEGIC INVESTMENTS A/S [CBOE]
- DKK (-)
- Real time data - Cboe CH/DK/FI/NO/SE
Open: -
Change: -
Volume: -
Low: -
High: -
High / Low range: -
Type: Stocks
Ticker: STRINV_DC
ISIN: DK0010271238

Meddelelse nr. 19/2019: Investering i Symmetry Administration ApS

  • 183

Strategic Investments A/S har indgået aftale om køb af kapitalandele svarende til 20% af anpartskapitalen i Symmetry Administration ApS, som er administrationsselskabet bag Symmetry Invest A/S. Investeringen andrager ca. DKK 2m. Købet er betinget af myndigheds­­godkendelse.

Investeringen er Strategic Investments A/S’ første unoterede investering og første investering i mindre, eksterne kapitalforvaltningsvirksomheder.

Strategic Investments A/S vil fremadrettet aktivt samarbejde med ledelsen i Symmetry Administration ApS, om at videreudvikle virksomheden og øge den forvaltede kapital.

Peter Ott, bestyrelsesformand i Strategic Investments A/S udtaler:
”Symmetry Administration ApS er en spændende virksomhed, hvor Strategic Investments A/S’ med vores brand, trackrecord, og fokus på compliance, vil kunne bidrage positivt til virksomhedens fremtidige udvikling.”

Andreas Aaen, direktør i Symmetry Administration ApS udtaler:
"Siden starten i marts 2013 er Symmetry Administration ApS vokset fra 0 til 75 millioner i asset under management. Vi har i samme periode leveret et årligt afkast på 18,3 % om året, hvilket langt overstiger afkastet for aktiemarkedet som helhed. Da vi fik muligheden for at få Strategic Investments A/S med ombord som medejer var vi ikke i tvivl herom. Med Strategics mangeårige erfaring indenfor den finansielle verden samt fokus på compliance var de et perfekt match for os. Vi vil i samarbejde med teamet i Strategic Investments A/S udvikle Symmetry Administration ApS til glæde for vores investorer og aktionærer i årene fremover. "

Yderligere information om Symmetry Invest kan findes på www.symmetry.dk

Med venlig hilsen
Strategic Investments A/S

Bestyrelsen

Attachment

ti?nf=MTAwMDI1OTI5NCM0MDA0NTY0MzkjMjA5NzYyNw==

Primary Logo

GlobeNewsWire
GlobeNewsWire

GlobeNewswire is one of the world's largest newswire distribution networks, specializing in the delivery of corporate press releases, financial disclosures and multimedia content to media, investors, and consumers worldwide.