NETAPP INC.
NETAPP INC.
- USD (-)
- 15 min delayed data - NASDAQ Stocks
Open: -
Change: -
Volume: -
Low: -
High: -
High / Low range: -
Type: Stocks
Ticker: NTAP
ISIN:

NetApp voorziet het datacenter van de eenvoud en flexibiliteit van de cloud met geüpdatete software-dataservices

  • 171

NetApp (NASDAQ: NTAP), het wereldwijde softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement komt met verbeteringen voor zijn toonaangevende, cloud-connected NetApp® ONTAP®-datamanagementsoftware. Ook introduceert het een flexibelere NetApp Keystone™ Flex Subscription-dienst en een nieuwe NetApp SolidFire™ Enterprise SDS-oplossing. Met deze updates helpt NetApp organisaties overal het beste uit de cloud te halen. Organisaties zijn nu in staat performance en security te optimaliseren, kosten te verlagen, datamanagement uit te breiden van on-premise naar elke cloud, en gebruik te maken van hybrid cloud infrastructureas-a-service.

César Cernuda, NetApp President: “Digitale transformatie heeft zich zo ontwikkeld dat projecten die voorheen jaren in beslag namen, nu in slechts maanden of zelfs weken voltooid zijn. Met zijn rijke, datagerichte software-innovatie is NetApp uniek gepositioneerd om organisaties te helpen zich snel aan te passen en op te transformeren in het hybrid-cloudtijdperk anno 2020. We maken het eenvoudiger - om applicaties te ontwikkelen in de cloud, applicaties te verplaatsen naar de cloud en of on-premise-cloudervaringen te creëren.”

De nieuwe features en mogelijkheden van NetApp zijn:

  • Geoptimaliseerde NetApp ONTAP-softwaremogelijkheden die voorzien in betere consolidatie, diepere cloudintegratie en continue databeschikbaarheid voor meer eenvoud, efficiëntie en bescherming van bedrijfskritische enterprise-applicaties.
  • Updates voor de NetApp Keystone Flex Subscription voor een snel, flexibel pad naar een cloud-enabled datacenter met ‘pay-as-you-grow’-abonnementen voor een on-premise-cloudervaring. De Keystone Flex Subscription voorziet ook in public-cloudintegratie via het partnerecosysteem van NetApp.
  • De nieuwe NetApp SolidFire Enterprise SDS-oplossing biedt een eenvoudige en geautomatiseerde basis voor private cloud. Hierin fungeert NetApp Element®-software als standalone, software-defined storage die is te implementeren op elk soort hardware.

Meer informatie over deze producten en oplossingen is hier te vinden.

Over NetApp

NetApp is een wereldwijd softwarebedrijf op het gebied van cloud- en datamanagement dat organisaties helpt data optimaal te benutten in het tijdperk van versnelde digitale transformatie. Het bedrijf voorziet in systemen, software en clouddiensten die hen helpen applicaties optimaal te laten werken – van het datacenter tot de cloud. En of ze nu ontwikkelen in de cloud, verhuizen naar de cloud of on-premise hun eigen cloudervaring creëren. Met oplossingen die geschikt zijn voor verschillende omgevingen helpt NetApp organisaties hun eigen data fabric te bouwen en op veilige wijze altijd en overal de juiste mensen te voorzien van de juiste data, diensten en applicaties. Meer informatie is te vinden op www.netapp.com of volg NetApp op Twitter, LinkedIn, Facebook en Instagram.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201023005311/nl/

Business Wire
Business Wire
Business Wire, acquired by Berkshire Hathaway in 2006, is the global market leader in commercial news distribution. Thousands of member companies and organizations depend on Business Wire to transmit their full-text press releases, regulatory filings, photos and other multimedia content to journalists, financial professionals, investor services, regulatory authorities and consumers worldwide.